Panier

Votre panier est vide.

Le Creuset Provencaalse Sauteuse 24 cm

  • Le Creuset Provencaalse Sauteuse 24 cm - 1
  • Le Creuset Provencaalse Sauteuse 24 cm - 2
  • Le Creuset Provencaalse Sauteuse 24 cm - 3
  • Le Creuset Provencaalse Sauteuse 24 cm - 4
  • Le Creuset Provencaalse Sauteuse 24 cm - 5
Pas en stock
Temporairement indisponible

Informations sur le produit

Deze ondiepe stoofpan is voorzien van de beste anti-aanbaklaag ooit van Le Creuset. Hij is duurzaam en bestand tegen uw metalen keukengerei. Hij is ook ideaal voor gezonder koken en het eten komt eenvoudig los, zodat u weinig of geen vet hoeft toe te voegen. Deze pan heeft een glazen deksel die het vocht en de smaak in de pan houdt, zodat uw eten fantastisch smaakt.

Een droom om te reinigen: onze geharde anti-aanbaklaag laat voedsel eenvoudig los zodat hij uiterst eenvoudig te reinigen is.

Zichtbare smaak: dankzij het hittebestendige glazen deksel kunt u het voedsel zien zonder het deksel op te hoeven tillen en zonder het kookproces te verstoren.

Onze beste anti-aanbaklaag ooit: getest, vertrouwd, met een levenslange garantie en nu 4x sterker. (Hij is in een onafhankelijk laboratorium getest op slijtvastheid bij gebruik van metalen keukengerei.)

Sterk tot in de kern: de constructie is hard geanodiseerd om een efficiënte warmtegeleiding en -verdeling te creëren om gelijkmatig te kunnen koken.

Gaat langer mee: Onze pannen zijn slijtvast en vervaardigd om jarenlang in uw keuken aanwezig te zijn.

Gezonder koken: Onze sterke, PFOA-vrije anti-aanbaklaag kan alle vormen van bakken aan - zelfs zonder olie of vet.

Het allerbeste: onze producten worden gemaakt van de beste materialen in productielocaties over de hele wereld, zodat u de kwaliteit krijgt die u mag verwachten van Le Creuset.