Panier

Votre panier est vide.

Le Creuset Steelpannen Set 3 delig

Pas en stock
Temporairement indisponible

Informations sur le produit

Onze set pannen met anti-aanbaklaag zijn echt een genot om te gebruiken: deze pannen produceren gelijkmatige warmte, geven snel voedsel af en laten u koken met weinig of geen vet of simpelweg rijst, pasta of groenten koken. Dit praktische trio brengt drie maten bij elkaar (16 cm, 18 cm en 20 cm). Dus wat u ook kookt, u bent uitgerust.

Een droom om te reinigen: onze geharde anti-aanbaklaag laat voedsel eenvoudig los zodat hij uiterst eenvoudig te reinigen is.

Zichtbare smaak: dankzij het hittebestendige glazen deksel kunt u het voedsel zien zonder het deksel op te hoeven tillen en zonder het kookproces te verstoren.

Onze beste anti-aanbaklaag ooit: getest, vertrouwd, met een levenslange garantie en nu 4x sterker. (Hij is in een onafhankelijk laboratorium getest op slijtvastheid bij gebruik van metalen keukengerei.)

Sterk tot in de kern: de constructie is hard geanodiseerd om een efficiënte warmtegeleiding en -verdeling te creëren om gelijkmatig te kunnen koken.

Gaat langer mee: Onze pannen zijn slijtvast en vervaardigd om jarenlang in uw keuken aanwezig te zijn.

Gezonder koken: Onze sterke, PFOA-vrije anti-aanbaklaag kan alle vormen van bakken aan - zelfs zonder olie of vet.

Het allerbeste: onze producten worden gemaakt van de beste materialen in productielocaties over de hele wereld, zodat u de kwaliteit krijgt die u mag verwachten van Le Creuset.